Optika LCS³ strukturno kabliranje

Produit_NB04_C02_D03_LCS3

Performanse uz potpunu sigurnost

Zahvaljujući velikom rasponu optičkih LCS³ rješenja, možete zadovoljiti sve zahtjeve za instalacijom strukturnog kabliranja.

Brzina optičkih vlakana, koja nudi prijenos do 100 Gbps, osigurava sigurnost i performanse za najzahtjevnije objekte!

Ponuda optike LCS³ rješenja sastoji se od modularnih ladica i kazeta, optičkih blokova i ladica te niza rješenja za što jednostavniju instalaciju i održavanje.

NB04_C02_D03_Performanc

Modularni paneli i kazete: fleksibilnost konfiguracije

LCS³ 1U HD modularni panel pruža maksimalni kapacitet za 24 ST, 48 SC ili 96 LC konektora. Različite verzije kazeta dopunjuju panel kako bi se udovoljilo svim zahtjevima instalacije.

Sve kazete za optičke ladice moguće je pojedinačno ukloniti jednostavnim pritiskom na gumb, čime se osigurava olakšano održavanje kompletne instalacije.

NB04_C02_LCS3Cuivre_Panneaux_brassage

Optički blokovi i ladice: klasične & high density verzije

Sa LCS³ optičkim blokovima i ladicama možete jednostavno instalirati klasične ili high density VDI (voice-data-image) mreže.

U ponudi su 1U modularne optičke ladice sa maksimalnim kapacitetom od  24 ST, 48 SC ili 96 LC konektora. Mogu se opremiti sa LCS³ optičkim blokovima , dostupnima u singlemode i multimode verzijama (ST, SC, LC, SC APC, LC APC standardima).
Uz to moguće je koristiti i opremljene 1U optičke ladice, bilo u klizajućoj (kapacitet 24 ST, 24 SC ili 48 LC konektora) ili okretnoj verziji (kapacitet 36 SC ili 72 LC konektora). Za još bolje performanse dostupna je i UHD (Ultra High Density) verzija: dizajnirana je za kapacitet od 144 konektora u 1U, 288 u 2U i 576 u 4U.

NB04_C02_LCS3Fibre_Blocs_tiroirs_optiques

Kabeli, prespojni kabeli i pigtail-ovi

LCS³ kabeli i prespojni kabeli koriste se za instalaciju uz minimalni gubitak brzine. Dostupni su u slijedećim verzijama:
  - Multimode OM4, OM3, OM2
  - Singlemode OS2 (kompatibilna sa OS1)

Dostupni u OM2, OM3, OM4 i OS2 (kompatibilna sa OS 1) verzijama, LCS³ pigtailovi se koriste za spajanje kabela i optički vlakana.

 

NB04_C02_LCS3Fibre_Cables_cordons_liens

Torba s alatom za brzu pripremu vlakana za optičke konektore 

Idealno all-in-one rješenje omogućuje korisnicima da pripreme optičke kablove za brzo spajanje konektora i provjere da li je vlakno pravilno povezano na konektor.

Uključuje alat za rezanje niti, alat za skidanje izolacije (niti i kabela), vizualnog lokatora greške s kabelom, USB s uputama za instalaciju i videom za instalaciju, sredstvo za čišćenje, flomaster i vrećicu za otpad.

Na dohvat ruke imate sve što vam treba za brzi rad na održavanju !

NB04_C02_LCS3Fibre_Valise_fibre_optique
Više informacija o komplementarnim proizvodima