LEGRAND JE SPECIJALIST ZA PROIZVODE I SISTEME ZA ELEKTRIČNU I DIGITALNU INFRASTRUKTURU OBJEKATA

Legrand u Republici Hrvatskoj nudi kompletan asortiman elektroopreme - od električnih utičnica i sklopki do složenih sustava za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata.

Naša misija je saslušati želje naših klijenata, razumjeti ih i odgovoriti im kvalitetnim rješenjem koje zadovoljava njihove specifične potrebe. Opskrbljivanje opremom koja zadovoljava tražene standarde, pružanje tehničkih savjeta, neprekidni programi obuka i prodajna podrška dio su onoga što nas čini pouzdanim partnerom.

Uspješno surađujemo s distributerima električne opreme, investitorima, izvođačima, projektantima, arhitektima, električarima i krajnjim korisnicima.

Proaktivnost grupe Legrand privlači i izgrađuje partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo i dobrobit, a primjena naših rješenja daje Vam sigurnost u projekt i stvara dugoročno povjerenje između Vas i Vaših klijenata.

Poštivanje pravila poslovne etike jedan je od temeljnih principa Legrand grupe. Glavni fokus Grupe je na sljedećim temama: antikorupcija, embargo, prijevara i pošteno tržišno natjecanje.

Osim vlastite posvećenosti tim pitanjima, provodimo treninge za podizanje svijesti i obuku za vlastite timove s ciljem pravilnog provođenja programa usklađenosti Grupe i naših internih postupaka.

Točnije, vodimo računa da naši timovi budu obučeni za primjenjiva pravila i postupke i da budu pravilno informirani o rizicima kojima mogu izložiti sebe ili tvrtku.

Više informacija možete pronaću u ovom dokumentu.

Legrand d.o.o. je trgovačko društvo koje je osnovano i postoji prema zakonskim propisima Republike Hrvatske. Upisano je u trgovački registar Zagreb pod brojem Tt-09/7386-4, OIB 74051232911, MBS:080702172 čije se sjedište nalazi u Zavrtnica 17, Zagreb. Temeljni kapital 685.000,0o kn je uplaćen u cijelosti. IBAN tvrtke: HR3224070001100651784 kod OTP banka d.d., Split.

Pozivamo Vas u naš showroom, gdje možete vidjeti i testirati proizvode Legrand grupe za stambene, poslovne i industrijske zgrade. Možemo Vam prezentirati naša rješenja od ožičenja, portafonskih sustava, My Home instalacije, razvođenja, strukturnog kabliranja, UPS-ova i još puno toga.

Legrand Albania

Rado ćemo Vas savjetovati i pomoći u Vašem projektu.

Kontaktirajte Legrand
Showroom

Legrand Hrvatska

Legrand d.o.o.
Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb
Hrvatska
Tel: +385 1 6064 350
Fax:+385 1 6064 352
E-mail: legrand@legrand.hr
Web: www.legrand.hr
Radno vrijeme:
Pon - Petak: 8-16 h